Flaky License -Fixed

Exchanges about 3DBrowser
Post Reply
bbuxton
Posts: 4
Joined: Wed Dec 13, 2017 4:11 am
Contact:

Flaky License -Fixed

Post by bbuxton » Fri Jan 12, 2018 3:04 pm

Thank you Manuel for fixing this. Back to happy bunny mode :D
Sorry initial post was a bit terse, in future I will make more effort to be objective.
Particularly separating frustration with Windows updates and the problem at hand..

My license has broken yet again. I'm posting here because there was no response to the "ask for technical support" dropdown from the app help menu. I only have one computer and I PAID for my license, yet have to put up with being unable to use it. NOT a happy bunny :(
it is getting a bit tedious.

mootools
Site Admin
Posts: 249
Joined: Thu Jul 05, 2007 11:06 am
Contact:

Re: Flaky License -Fixed

Post by mootools » Fri Jan 19, 2018 10:09 am

Hello,

We did not receive your previous email. I am very sorry for that.
I wonder if you use the correct email.

Please look at this web page to get more information on the way to contact us
http://www.mootools.com/plugins/us/commun/contacts.htm

You can also use Help > Contact the technical support to contact us in an easy way.

At the moment, we find out your order ID and we reset your serial number activation on our server and you should be able to reactivate your software without any problems.
If you have any problem, let me know.

Thanks,
Manuel

bbuxton
Posts: 4
Joined: Wed Dec 13, 2017 4:11 am
Contact:

Re: Flaky License -Fixed

Post by bbuxton » Fri Jan 19, 2018 5:31 pm

Thank you for resetting my license. Unfortunately this lasted just 4 days.
I cannot keep this up. Please is it possible to tie my license to something else.
I have numerous usb dongles and the usb memory stick that PMG tie their Messiah license to.
I like this software and really do not want to wipe it from my system but at the moment the license is wasting your time and mine.

mootools
Site Admin
Posts: 249
Joined: Thu Jul 05, 2007 11:06 am
Contact:

Re: Flaky License -Fixed

Post by mootools » Wed Jan 24, 2018 8:21 pm

Hi,

I just sent you a new serial. One possibility is that your one has been cracked.
I also reset the previous serial.

After investigating, we have to check if the double ethernet card can lead to such problem.
Anyway thanks for your patience.

Manuel

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest