Maya2Mootools.exe error - Entry Point Not Found

Exchanges about 3DBrowser
Post Reply
jeremyjd
Posts: 1
Joined: Thu Sep 13, 2007 7:22 pm
Contact:

Maya2Mootools.exe error - Entry Point Not Found

Post by jeremyjd » Fri Sep 14, 2007 5:43 am

I get this error every time I try to preview .mb files. I'm running Window's XP.

Maya2Mootools.exe - Entry Point Not Found
The procedure entry point ??4Mobject@@QAEAAV0@ABV0@@Z coult not be located in the dynamic link library FOUNDATION.dll.

Any ideas why this error appears?

Thanks, -Jeremy

mootools
Site Admin
Posts: 275
Joined: Thu Jul 05, 2007 11:06 am
Contact:

Re: Maya2Mootools.exe error - Entry Point Not Found

Post by mootools » Mon Sep 17, 2007 11:20 am

Hello again Jeremy,

If I refer to your previous message, you are using Maya 8.0.

The message you got appears because you didn't setup the correct version of the 3D Photo Browser plugin for Maya.

When you setup 3D Photo Browser did you select the 3D Photo Browser plugin for Maya 7 or the 3D Photo Browser plugin for Maya 8.5?

Please try both choices. The plugin for Maya 8.5 may work but nothing is sure.
Maya evolves between release 8 and release 8.5 and the foundation.dll library probably changed. This is why you have such message.

I hope this help,
Manuel

jeremyj

Re: Maya2Mootools.exe error - Entry Point Not Found

Post by jeremyj » Mon Sep 17, 2007 5:09 pm

Have you ever tried using the 3D browser with the Maya Personal Learning Edition 8.5? That's what I did when I received this error. Thanks, -Jeremy

mootools
Site Admin
Posts: 275
Joined: Thu Jul 05, 2007 11:06 am
Contact:

Re: Maya2Mootools.exe error - Entry Point Not Found

Post by mootools » Tue Sep 18, 2007 10:38 am

You are true, I didn't try.
The plugin was created for Maya Unlimited 8.5 and I thought that it should also worked with Maya Personal Edition 8.5.

I'll try this soon and take you informed on the results.

Manuel

SophieKnibbs
Posts: 2
Joined: Thu Sep 01, 2022 11:35 pm
Contact:

Re: Maya2Mootools.exe error - Entry Point Not Found

Post by SophieKnibbs » Thu Sep 01, 2022 11:41 pm

The plugin for Maya 8.5 may work but nothing is

Maya evolves between release 8 and release 8.5 and the foundation.dll library probably changed. This is why you have such message.

oletaschmeler
Posts: 1
Joined: Wed Nov 23, 2022 9:01 am
Contact:

Re: Maya2Mootools.exe error - Entry Point Not Found

Post by oletaschmeler » Wed Nov 23, 2022 9:02 am

The plugin for Maya 8.5 may work but nothing is

Maya evolves between release 8 and release 8.5 and the foundation.dll library probably changed. This is why you have such message.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest